Evenemangskalendern

På Kulturhuset har vi konserter med stora artister, festival, pubkvällar med trubadurer, teater, pensionärsdanser och musikcaféserier. Roliga, spännande och underhållande evenemang i Jönköpings Län.

dec12

Torsdagsklubben

Torsdagsklubben

Hurley & The Blue Dots besöker torsdagsklubben 12/12. Vi öppnar 19.00 och bandet börjar spela 20.00  Entré 90 kr för medlemmar & 130 kr för ej medlemmar.

Vi säljer även nya medlemskort inför det nya året 2020.

Under kvällen serveras jullandgång,julmust/loka & kaffe pris 140 kr. Vi vill veta senast 10/12 om du vill beställa jullandgång 0382-142 00 el Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna!

mar14

Dan, Py & Bark

Dan, Py & Bark

 

DAN, PY & BARK

Ett legendariskt rockpar som fyllde arenor med tusentals åhörare hade exempellösa framgångar i Sverige, sålde guld och platina. Det har gått många år sedan Py och Dan stod på samma scen, men nu är det dags. De åker ut på turné igen tillsammans med gitarristen Janne Bark som annars synts och hörts på Ulf Lundells konserter genom åren. Gruppen Triad bör också nämnas. På piano och sång har de med sig Magnus Ludvigsson, och på percussion och sång Pontus Ludvigsson.

Tillsammans gjorde de en bejublad premiärhelg på Kajskjulet i Halmstad och i Trelleborgsparken i slutet av oktober, där de fick stående ovationer. Nyskrivna alster blandas med klassiker från 80- och 90-talet samt framåt. En låtskatt presenteras, och ni får höra historierna bakom låtarna och lite till.

Lördag 14 mars kl.19.00  Kulturhuset

 Biljetter 395 kr 

Kulturhuset Sävsjö säljer biljetter  0382-142 00  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Begränsat antal platser.