jan13

Jukebox

Jukebox

Musikteaterföreställningen JUKEBOX tar dig med till 50 & 60 talets caféer & restauranger som var mötesplatsen med jukeboxens toner i centrum! Vi förflyttar oss från New Yorks trendigaste café till haket på Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland som blev en världsnyhet! En show med skön musik, stjärnglans och otroliga berättelser om möten runt jukeboxen! Lägg i en slant och Let´s do the twist!

När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant visa vem du var genom att spela din favorit! Lyssna till hitsen, hör berättelserna om människorna som träffades och levde med detta fenomen. Jukebox är en varm, svängig och rivig föreställning som landar i otroliga möten, spännande livsöden och stjärnglans och såklart framförs det den bästa musiken från 50 & 60 talet, lyssna till hits av Elvis, Connie Francis, Wanda Jackson, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker mfl. 
En musikalisk show med sköna låtar, nostalgi, humor och rock `n roll!

 Datum: 2018-01-13

 Tid: 19:00

 Plats: Sävsjö, Kulturhuset, Röda Kvarn

Biljettinfo:
Biljettpris vuxna 200 kr, scenpass och pensionärer 180 kr, ungdom 100 kr.
Biljettförsäljning under julmarknaden i Sävsjö eller kontakta Gunilla Johansson, tel. 0708 188 315, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.