Teaterföreningen Va' Du Vill

 

 

 

Jag tog vägen bort från kartan                 

Datum: 2019-02-03

Afternoon tea kl. 15.00

Plats:Torsets skola, Torset

En kärleksfull hyllning till livet

En humoristisk, djupsinnig och hoppfull föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är för sent att hitta nya vägar. Man

ritar upp en karta över sitt liv. Men vad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? Om ljuva drömmar, brustna illusioner och

modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.

Text och musik av bl.a. George Gershwin, Lisa Ekdahl och Mikael Wiehe.

Med Sara Lindh och Krister Jonsson                                                                                                                                                                              Biljetter kan köpas i kassan vid föreställningen.  

 

Info om teaterföreningen Vá Du Vill

Teaterföreningen Va' Du Vill är en förening där du är välkommen som medlem. Vi är idag ca 90 medlemmar. Som medlem får du ett scenpass som berättigar dig till rabatt både vid våra föreställningar samt vid andra föreställningar i Riksteaterns regi ute i landet.

För mer info eller om du vill bli medlem - vänd dig till:
Gunilla Johansson, telefon 070 818 83 15 eller 0382-618 36,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Annika Rosling, telefon 070 541 45 09
Margareta Björkman, telefon 070 973 22 89

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Välkommen till våra föreställningar!

Föreställningarna börjar 19.00 om inget annat angivs.
Biljetter säljs en timma före föreställningen.

http://savsjo.riksteatern.se/

 

 http://www.riksteatern.se/