Torsdagsklubben

Torsdagsklubben är namnet på ett arrangemang som har körts i ett antal år nu. Dessa kvällar är för oss som tycker det är skönt att kunna sätta oss ner, dricka något, äta något och lyssna på bra musik. Om du tycker som oss bli medlem!

Medlemsavgiften är på 250:-/år. Du får då billigare entrépris 90 kr, samtidigt som du stöttar den här typen av kvällar. Entré utan medlemsskap 130 kr

Vi öppnar serveringen klockan 19.00,
och vi kommer att vara i Galaxen eller i foajén,
där det möbleras för en sittande publik.

Ca.20.00 börjar bandet/artisten.
Speltiden kommer att vara 2 x 45 min,
med en paus i mitten. Vi stänger 23.00.

Vi är glada att kunna presentera ett fantastiskt utbud våren 2019

Torsdag 24 januari hälsar vi Blekinge Bluesorkester välkomna till oss.  ”Blekinge Bluesorkester är en bluestrio med rötter i de blekingska skogarna och med influenser från amerikansk 40-, 50- och 60-talsblues. Blekinge Bluesorkester levererar en varierad blandning bluesklassiker från artister som t.ex. Robert Johnson, Little Walter och Freddie King, varvat med eget material, och utlovar allt från svängig glad blues till långsam och ledsam blues. Bluesorkestern består av Anders Hjelm – gitarr och sång, Kjell Andersson – bas, samt Michael Stjärnkvist – trummor.”

Onsdag 27/2 Headline Blues Band

Headline Blues Band är ett bluesband från Umeå som står med ena foten i West Coast Blues och den andra i den soulfyllda musiken från New Orleans. Två saker står ut när man ser Headline Blues Band spela. Dels en respekt för traditionen och musiken, men framför allt att det ska svänga och sprida glädje. Bandmedlemmar Johan Öhman piano/sång Ulf Sundqvist,Trummor Ulph Johansson Gitarr/sång,Thomas Fredlander Bas

Tors 11/4 Erika Baier and The Business

Ett band som levererar precis det: modern, tung, svängig blues framförd av ett ångande, frustande band bakom en artist med en unik röst och utstrålning. Det är inga dunungar som lirar i bandet bakom Erika. Dom här boysen har varit med några varv runt kvarteret, var och en med en lång karriär i "bluesbranschen" bakom sig. The Busniess är Bonne Löfman, gitarr, Arman    Sikiric, munspel, Patrik Norrman, bas och Michael Johansson, trummor.

Stort TACK till Torsdagsklubbens Sponsorer!

Friskt Vågat, Sävsjö Arbetarkommun. Smålandssotaren, KG Skogstjänst, Björn & Viveca Arnesson,Holms Bygg