Teaterföreningen Va' Du Vill


 

 Riksteatern Va´Du Vill Sävsjö har årsmöte den 29 september kl.17.00 och efter möte en föreställning ”Små fantasmer” med Sara & Krister kl.19:00.  

Föreställningen tar oss med på en musikalisk och vindlande tankeresa som tar avstamp i en liten klädbutik i den lilla staden Blunda, och som ger sig ut på hisnande flygturer över hav och land, ut i okända rymder och in i själens innersta rum. Genom Saras tankar och betraktande blick får vi följa ett brokigt persongalleri som strömmar genom den lilla butiken. Föreställningen riktar blicken ut mot världen och den tid vi lever i, men också in mot oss själva och de val vi gör. Låtar av bl.a. Frank Sinatra, Nina Simone, David Bowie, Emmylou Harris, Freddy Wadling, Monica Zetterlund mm.

Producent Sara Lindh

Info om Teaterföreningen Vá Du Vill

Teaterföreningen Va' Du Vill är en förening där du är välkommen som medlem. Vi är idag ca 90 medlemmar. Som medlem får du ett scenpass som berättigar dig till rabatt både vid våra föreställningar samt vid andra föreställningar i Riksteaterns regi ute i landet.

För mer info eller om du vill bli medlem - vänd dig till:
Gunilla Johansson, telefon 070 818 83 15 eller 0382-618 36,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Annika Rosling, telefon 070 541 45 09
Margareta Björkman, telefon 070 973 22 89

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Välkommen till våra föreställningar!

Föreställningarna börjar 19.00 om inget annat angivs.
Biljetter säljs en timma före föreställningen

   https://www.riksteatern.se/forening/riksteatern-va-du-vill-savsjo/