Skip to main content

En hyllningskonsert till Svenne Hedlund


Biljetter köps via Nortic.se


Svenne Hedlunds Minnesfond

Den 28 september 2024 anordnas en minneskonsert för Svenne Hedlund på Kulturhuset i Sävsjö. Minneskonserten kommer bli en kväll med Hep Stars, Lennart Grahn, Peter JezewskI, Ann Winsborn och två hemliga artister med anknytning till Svenne och Hep Stars. Svenne var inte bara för hela Sverige en frontfigur i Hep Stars. Han var också en person som var en mycket populär Sävsjöbo. Svenne och familjen flyttade till Sävsjö 1973 och har skapat många relationer till Sävsjö och dess invånare.

I samband med detta arrangemang kommer en minnestavla föreställandes Svenne Hedlund avtäckas och det startas också en minnesfond till hans minne.

DU ÄR INBJUDEN
Nu bjuder vi in föreningar och privatpersoner att bidra till minnesfonden. I skrivande stund har ett startkapital på 5000 kr kommit in. Minnesfonden kommer hanteras av Kulturhuset och en stipendiekommitté kommer att utses för att förvalta denna fond samt också utforma kriterier för stipendieutdelning. Syftet med fonden är att hålla minnet av Svenne vid liv samt att varje år dela ut ett stipendie till en ungdom från Sävsjö kommun för framstående insatser inom kultur- och musik.

VILL DU VARA MED?
Då betalar du via:
Swish: 072-199 04 00
Bankgiro: 5924-9482
Minsta belopp att skänka – 500kr.
OBS! Märk din inbetalning med ditt namn, ort och ”Svenne Hedlunds minnesfond”.

I och med din inbetalning godkänner du som gåvogivare publicering av namn i samband med minneskonserten.

VÄLKOMMEN ATT DELTA!

pdf för web 
pdf för print