Skip to main content

Ström


Låt oss presentera bandet Ström som är ett band som med glöd å energi spelar AC/DC doftande rock med texter på svenska.

Bandet bildades i Växjö, Småland 2019 av medlemmarna som fortfarande utgör bandet.

Kvartetten från Småland har redan skapat uppståndelse med sin medryckande, moderna, stilrena och pricksäkra rock’n’roll på svenska. Med en debutinspelning som sprakar av högspänning – fingertoppskänsligt mixad och mastrad av Johan Forsman Löwenström (som tidigare jobbat med Håkan Hellström, Weeping Willows, The Soundtrack of Our Lives, med flera) har Ström siktet inställt på att bli Sveriges nya favoritband.

Rocken är rå och kärleksfull med stora ambitioner att styra på sitt eget sätt, i sann småländsk anda. Det är där hemligheten och charmen ligger – det som gör att publiken faller som furor (förutom de närmast överrumplande bra livespelningarna förstås) och som gör att bandet spås en helt lysande framtid med bred publik i alla åldrar.

Denna vår har bandet varvat egna spelningar med att turnera med Thundermoter. Deras första platta – självbetitlade Ström, släpptes under 2022 och en ny är på gång den 19/4 då de släpper ” En Orkan På Vår Sida”. Under förra året deltog de på bla. Sweden Rock, Time To Rock , Skogsröjet m.m.